MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / ŠVENTINIS KONCERTAS, SKIRTAS „ŠEIMOS DIENAI“

Šeima – vienas iš gamtos šedevrų. (Amerikiečių filosofas ir rašytojas George Santayana)
Gegužės 17 d. mokykloje vyko Šeimos dienai skirtas koncertas. Į šį renginį sugužėjo nemažas būrys tėvelių. Šventę vedė 2b ir 4a klasės mokiniai, dainavo mokytojo Andriaus Urbanavičiaus vyresnių klasių ir pradinių klasių chorai, nuskambėjo gražūs ukrainiečių mergaičių seksteto balsai. Koncerte taip pat  šoko mokytojos Violetos Gaidamavičienės ir Vilijos Šilkūnienės vadovaujami kolektyvai. 
Direktorius pasidžiaugė, kad kiekvienais metais vis gausiau atvyksta tėvelių į šeimos - atvirų durų dienas, kurios metu visi turime galimybę pasikalbėti apie mums visiems rūpimą mokinį – vaiką. Mokyklos vadovas įteikė aktyviausiems tėveliams padėkas ir ,,rausvašonius obuolius” už gražios bendruomenės kūrimą.
Šventės vienybės akcentas – bendra lietuvių liaudies daina ,,Žemė Lietuvos”, kurią dainavome susikibę rankomis visi – vaikai, tėvai, mokytojai ir jautėmės kaip tikra mokyklos bendruomenė – didelė šeima. Dainos metu buvo demonstruojamos skaidrės iš mokyklos gyvenimo. Skaidres parengė ir džiugias akimirkas dovanojo informacinių technologijų mokytoja Daiva Šimaitienė.
Ačiū visiems dalyvavusiems ir prisidėjusiems už šventės organizavimą, nuoširdų ir šiltą bendravimą! Rasita Nekrošienė
Šeima – vienas iš gamtos šedevrų. (Amerikiečių filosofas ir rašytojas George Santayana) Gegužės 17 d. mokykloje vyko Šeimos dienai skirtas koncertas. Į šį renginį sugužėjo nemažas būrys tėvelių. Šventę vedė 2b ir 4a klasės mokiniai, dainavo mokytojo Andriaus Urbanavičiaus vyresnių klasių ir pradinių klasių chorai, nuskambėjo gražūs ukrainiečių mergaičių seksteto balsai. Koncerte taip pat šoko mokytojos Violetos Gaidamavičienės ir Vilijos Šilkūnienės vadovaujami kolektyvai. Direktorius pasidžiaugė, kad kiekvienais metais vis gausiau atvyksta tėvelių į šeimos - atvirų durų dienas, kurios metu visi turime galimybę pasikalbėti apie mums visiems rūpimą mokinį – vaiką. Mokyklos vadovas įteikė aktyviausiems tėveliams padėkas ir ,,rausvašonius obuolius” už gražios bendruomenės kūrimą. Šventės vienybės akcentas – bendra lietuvių liaudies daina ,,Žemė Lietuvos”, kurią dainavome susikibę rankomis visi – vaikai, tėvai, mokytojai ir jautėmės kaip tikra mokyklos bendruomenė – didelė šeima. Dainos metu buvo demonstruojamos skaidrės iš mokyklos gyvenimo. Skaidres parengė ir džiugias akimirkas dovanojo informacinių technologijų mokytoja Daiva Šimaitienė. Ačiū visiems dalyvavusiems ir prisidėjusiems už šventės organizavimą, nuoširdų ir šiltą bendravimą! Rasita Nekrošienė